Пряний СВИНИНА, авокадо, кінзи і СВІЖИЙ СИР

пряний СВИНИНА, авокадо, кінзи і СВІЖИЙ СИР

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті свинини
  • оливкова масло
  • 2 цибулини
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 червоних перцю чилі (з насінням або без)
  • 200 г помідорів
  • 1 ст. л вустерського соусу
  • 1 ч. л. сушеного орегано і кмину
  • сіль і чорний мелений перець
  • середній пучок кінзи
  • 1 велике авокадо
  • лимонний сік
  • трохи свіжого молодого сиру
  • 4-6 штук кукурудзяних коржів

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте довгими середніми шматочками 500 г м'якоті свинини. Обсмажте на оливковій олії, виклавши свинину в один шар на розігрітій сковороді, 5-7 хв. Краще смажити в декілька заходів невеликими порціями. Перекладіть м'ясо в миску і тримайте в теплі. Крок 2 Дрібно наріжте 2 цибулини, 2-3 зубчики часнику, 2 червоних перцю чилі (з насінням або без). Обсмажте овочеву суміш в тій же сковороді, 3 хв. Крок 3 Додайте 200 г нарізаних великими шматочками очищених помідорів, 1 ст. л вустерського соусу, по 1 ч. л. сушеного орегано і кмину. Покладіть сіль і чорний мелений перець. Готуйте 2 хв. Крок 4 Додайте м'ясо, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте, час від часу помішуючи, 2 ч. Якщо суміш буде ставати сухий, додайте трохи густого томатного соку або соусу. Зніміть сковороду з вогню, перекладіть вміст в миску і розберіть свинину на волокна. Крок 5 Дрібно наріжте середній пучок кінзи. Розріжте навпіл 1 велике авокадо, видаліть кісточку, м'якоть нарізати шматочками, збризніть їх лимонним соком. Змішайте м'ясну начинку з кінзою, викладіть на коржі. Додайте авокадо і трохи присипте свіжим молодим сиром. Поверніть коржі і відразу подавайте.

0/5 (0 Reviews)