Кращі народні рецепти. Наслідки випічка x Інгредієнти
- твердий сир (наприклад, маасдам) – 140 г
- шинка варена – 100 г
- сушений розмарин – 2 щіпки
- сир Пармезан – 40 г
- молоко – 250 мл
- борошно пшеничне – 380-400 г
- яйце куряче – 2 шт.
- сіль – по 1 ч. Л.
- суміш перців свіжомелених – 1/4 ч. л.
- сухарі паніровачние для посипання формочок
- цукор – 2 щіпки (1/2 ч.л.)
- сушений базилік – 2 пучки
- розпушувач – 15 г (1 пакетик)
- олія оливкова рафінована – 7 ст. л.
- паприка – 1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Сир і шинку нарізати дрібними кубиками, пармезан натерти на дрібній тертці. Збити яйця з цукром і сіллю, додати 5 ст. л. масла, молоко і трави зі спеціями, все змішати. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і замісити тісто. Додати до тесту шматочки сиру і шинки, рівномірно перемішати. Викладати тісто в змащені маслом, що залишилося і посипані сухарями формочки, злегка розрівнюючи тісто ложкою. Поставити форми в розігріту до 180 & deg; C духовку на 30-35 хвилин. За 10 хвилин до готовності, коли маффіни вже злегка підрум'яняться, посипати їх сиром і витримати в духовці, поки сир не розплавиться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!