Інгредієнти
- печериці – 1-2 шт
- жир для смаження
- картопля
- сіль, перець, материнка
- морква
- помідори міцні
- квасоля
- цибуля ріпчаста – 1-2 шт
- бульйон м'ясний
- свинина – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Квасоля заздалегідь залийте окропом, додавши невелику кількість соди, і дайте гарненько набрякнути. Злийте воду і добре промийте. Свинину вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками, посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору і викласти по горщикам. Цибулю порізати кільцями або півкільцями, гриби – слайсами, обсмажити разом на жиру після м'яса і викласти по горщикам. Морква нарізати кубиками (розмір залежить від вашого уподобання), обсмажити і викласти по горщикам. Картоплю очистити, розрізати на частини і викласти по горщикам, заповнивши їх майже до самого верху. На картопля викладіть квасоля. У бульйоні розведіть томат, посоліть його, поперчіть, приправте спеціями, залийте в горщики і, накривши кришками, запікайте в духовці до готовності. Замість квасолі можна використовувати заморожений зелений горошок, замість томату – помідор (1/2 на горщик) і болгарський перець. Господині на замітку Набір продуктів дається з розрахунку на одну порцію, їх обсяг збільшуйте згідно планованого кількості гостей.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!