ПРОСТОЇ печеня в горщиках

ПРОСТОЇ печеня в горщиках

Інгредієнти

  • печериці – 1-2 шт
  • жир для смаження
  • картопля
  • сіль, перець, материнка
  • морква
  • помідори міцні
  • квасоля
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт
  • бульйон м'ясний
  • свинина – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Квасоля заздалегідь залийте окропом, додавши невелику кількість соди, і дайте гарненько набрякнути. Злийте воду і добре промийте. Свинину вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками, посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору і викласти по горщикам. Цибулю порізати кільцями або півкільцями, гриби – слайсами, обсмажити разом на жиру після м'яса і викласти по горщикам. Морква нарізати кубиками (розмір залежить від вашого уподобання), обсмажити і викласти по горщикам. Картоплю очистити, розрізати на частини і викласти по горщикам, заповнивши їх майже до самого верху. На картопля викладіть квасоля. У бульйоні розведіть томат, посоліть його, поперчіть, приправте спеціями, залийте в горщики і, накривши кришками, запікайте в духовці до готовності. Замість квасолі можна використовувати заморожений зелений горошок, замість томату – помідор (1/2 на горщик) і болгарський перець. Господині на замітку Набір продуктів дається з розрахунку на одну порцію, їх обсяг збільшуйте згідно планованого кількості гостей.

0/5 (0 Reviews)