При бажанні ви можете нарізати м'ясо дуже дрібними кубиками, а не молоти в фарш. Так правильніше. Для цього м'ясо потрібно злегка заморозити & ndash; так його легше нарізати.
Інгредієнти
- 400-500 г тальятелле
- 200 г м'якоті свинини з жирком
- 400 г м'якоті яловичини
- 1 середня морквина
- 2 середні цибулини
- 5-6 черешків селери
- 300 г томатного соусу
- 120 мл сухого червоного вина
- 300 мл м'ясного або овочевого бульйону
- 1 лавровий лист
- 50 г вершкового масла
- 50 мл оливкової олії
- сіль, мелений чорний перець
- тертий пармезан
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте фарш зі свинини і яловичини. Крок 2 Морква, цибуля і селера наріжте однаковими невеликими шматочками. Обсмажте на сковороді з високими бортиками в суміші вершкового і оливкового масла, 2-3 хв. Додайте фарш і готуйте ще 3 хв., Розбиваючи все грудки виделкою. Крок 3 Влийте вино і дайте випаруватися, помішуючи, 3-4 хв. Крок 4 Додайте томатний соус, бульйон, лавровий лист. Приправте сіллю і перцем. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте під кришкою 1-1,5 ч. Крок 5 Пасту відварити у великій кількості киплячої підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Злийте воду. Додайте пасту до соусу. Перемішайте разом з сиром, зніміть з вогню і розкладіть по тарілках. Прикрасьте листочками базиліку і відразу подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!