Інгредієнти
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 1 ст. л. мелених сухарів
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 500 г курячого філе без шкіри
- молоко
- яйце – 1 шт
- сіль
- 2-3 скибочки білого хліба без скоринки
- 2 ст. л. вершків
Покроковий рецепт приготування
М'ясо курки двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з розтопленим вершковим маслом, вершками. Приправити сіллю і перцем за смаком, перемішати і знову пропустити через м'ясорубку. Додати в фарш розмочений у молоці і віджатий хліб. З отриманого фаршу сформувати плоскі загострені котлети. Яйце збити. Вмочити котлети в яйце, потім обваляти в сухарях. У сковороді розігріти олію і смажити котлети по 4-5 хв. з кожного боку, до рум'яної скоринки. Подавати зі смаженою картоплею і зеленим горошком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!