Пожарського КОТЛЕТИ

Пожарський КОТЛЕТИ

Пожарський КОТЛЕТИ

Інгредієнти

  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 1 ст. л. мелених сухарів
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • 500 г курячого філе без шкіри
  • молоко
  • яйце – 1 шт
  • сіль
  • 2-3 скибочки білого хліба без скоринки
  • 2 ст. л. вершків

Покроковий рецепт приготування

М'ясо курки двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з розтопленим вершковим маслом, вершками. Приправити сіллю і перцем за смаком, перемішати і знову пропустити через м'ясорубку. Додати в фарш розмочений у молоці і віджатий хліб. З отриманого фаршу сформувати плоскі загострені котлети. Яйце збити. Вмочити котлети в яйце, потім обваляти в сухарях. У сковороді розігріти олію і смажити котлети по 4-5 хв. з кожного боку, до рум'яної скоринки. Подавати зі смаженою картоплею і зеленим горошком.

0/5 (0 Reviews)