поті Лоррен

Франція & ndash; одна з країн, де традиційно користування земельними діл-лись горщиками лазерний скан-лення простих і ситних страв, чиє чудове різно-образие з часів середньо-вікових радувало і кресть-ян, і королів. Наприклад, поті & ndash; густого супу-рагу зі свинини і капусти.

поті Лоррен

 поті Лоррен

Інгредієнти

  • 500 г копченого сала
  • савойська капуста
  • 500 г білої квасолі
  • 6 пагонів цибулі-порeя
  • 6 картоплин
  • сіль
  • 3 головки ріпчастої цибулі
  • 1,2 кг свинини (лопаткова частина)
  • 6 ріпок
  • 6 копчених ковбасок

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину і сало залити водою у великій глиняному горщику або каструлі з товстим дном. Довести до кипіння, посолити і готувати на слабкому вогні 30 хв. Крок 2 Додати промиту квасолю і варити 2 ч. Крок 3 Капусту розрізати на 4 частини, бланшувати 3 хв. в киплячій воді, потім обсушити. Порей очистити, крупно порубати білу частину, зелену частину видалити. Ріпу і ріпчасту цибулю очистити, додати в каструлю з квасолею і м'ясом. Крок 4 Готувати 30 хв., Потім додати капусту, ковбаски і цибулю-порей. Картоплю відварити окремо на пару або в підсоленій воді. Крок 5 Для подачі викласти м'ясо і овочі на блюдо сервіровки. Господині на замітку

Франція & ndash; одна з країн, де традиційно користувалися горщиками для приготування простих і ситних страв, чиє чудове різноманітність з часів Середньовіччя радувало і селян, і королів. Наприклад, поті & ndash; густого супу-рагу зі свинини і капусти.

0/5 (0 Reviews)