Такий паштет можна готувати з будь-якого жирного м'яса або птиці (наприклад, качки або гуски).
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 кг жирної свинячої шийки
- 200 г копченої грудинки
- 250 г абрикосів
- 1 середня морквина
- 1 середня цибулина
- 1 великий стебло цибулі-порею (біла частина)
- 50 мл коньяку
- 80 г вершкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 витопиться жир з нарізаною кубиками грудинки у великій сковороді. Очистіть весь лук і морква, довільно наріжте, обсмажте в витопленому жирі, 5 хв. Крок 2 Довільно наріжте свинину. У абрикосів видаліть кісточки, обсмажте, змішайте з овочами і грудинкою, полийте коньяком, посоліть і поперчіть. Крок 3 Покладіть весь вміст сковороди в зіплок-пакет із застібкою, витісните по можливості повітря, опустіть в каструлю з гарячою водою, варіть на мінімальному вогні майже без кипіння 2 ч. Крок 4 Перекладіть вміст пакета в блендер, трохи остудіть, 15-20 хв ., додайте вершкове масло, збийте до однорідності. Спробуйте, при необхідності ще приправити сіллю і перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!