Інгредієнти
- листочки шавлії – 2 шт.
- солодкі перці – 3 шт.
- велика цибулина – 1 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- нарізаний кріп і петрушка – 1 ст. л.
- товчений часник – 2 зубчики
- яловичий фарш – 150 г
- щіпка тертого мускатного горіха
- сіль – за смаком
- яловича печінка – 350 г
- шпинат – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій олії, 8 хв. Шпинат і шавлія промити, обсушити й подрібнити. Крок 2
Печінку пропустити через м'ясорубку, з'єднати з яловичим фаршем, цибулею, шпинатом і зеленню. Приправити мускатним горіхом, сіллю і перцем, перемішати. Крок 3
Перець вимити, розрізати уздовж навпіл, видалити серцевину. Наповнити половинки начинкою. Покласти на змащений маслом деко і запікати в духовці 20-25 хв. при 200 & deg; C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!