ПОЛЕНТА з Трентіно

ПОЛЕНТА з Трентіно

Інгредієнти

  • 300 г кукурудзяної крупи грубого помелу для поленти
  • 200 г твердого овечого сиру
  • 80 г сиров'яленому шинки
  • 4 ст. л. тертого пармезану
  • 3/4 л молока
  • 50 г вершкового масла
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПОЛЕНТА з Трентіно

У каструлі з товстим дном довести до кипіння 1/2 л молока і 1/2 л води. Посолити і, постійно помішуючи, поступово всипати в нього тонкою цівкою кукурудзяну муку. Енергійно перемішувати поленту дерев'яною ложкою. Варити, поки вона не почне відставати від стінок каструлі, 50-60 хв. Крок 2

ПОЛЕНТА з Трентіно

Нарізати середніми кубиками овечий сир і шинку. За 10 хв. до кінця приготування поленти додати сир і шинку, перемішувати, поки сир не розплавиться повністю і не розчиниться в поленті. Крок 3

ПОЛЕНТА з Трентіно

Змастити жароміцних форму вершковим маслом і викласти в неї поленту рівним шаром. Посипати пармезаном, розподілити зверху шматочки вершкового масла і полити молоком. Поставити форму в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хв. Подавати гарячою.

0/5 (0 Reviews)