Інгредієнти
- 300 г кукурудзяної крупи грубого помелу для поленти
- 200 г твердого овечого сиру
- 80 г сиров'яленому шинки
- 4 ст. л. тертого пармезану
- 3/4 л молока
- 50 г вершкового масла
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У каструлі з товстим дном довести до кипіння 1/2 л молока і 1/2 л води. Посолити і, постійно помішуючи, поступово всипати в нього тонкою цівкою кукурудзяну муку. Енергійно перемішувати поленту дерев'яною ложкою. Варити, поки вона не почне відставати від стінок каструлі, 50-60 хв. Крок 2
Нарізати середніми кубиками овечий сир і шинку. За 10 хв. до кінця приготування поленти додати сир і шинку, перемішувати, поки сир не розплавиться повністю і не розчиниться в поленті. Крок 3
Змастити жароміцних форму вершковим маслом і викласти в неї поленту рівним шаром. Посипати пармезаном, розподілити зверху шматочки вершкового масла і полити молоком. Поставити форму в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хв. Подавати гарячою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!