Інгредієнти
- Свинина або баранина 500-900 г
- Рис довгозерний 250-450 г
- Ріпчасту цибулю 1-3 шт.
- Морква 1-2 шт.
- Часник 2-3 зубчики
- Вода 200-400 мл
- Сіль 1/2 – 1 ч.л.
- Спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо промити, нарізати кубиками по 2-2,5 см. Крок 2 Цибулю, моркву почистити і дрібно нарізати. У чашу мультиварки викласти м'ясо, цибулю і моркву, додати сіль, спеції і перемішати. Крок 3 Рис промити до прозорої води. Часник почистити і порізати пластинами. Зверху на м'ясо викласти рис і розрівняти, закласти в нього пластини часнику. Залити водою. Крок 4 Закрити кришку і клапан випускання пари. Встановити режим “плов”, час середнє (20 хв). Готувати до закінчення режиму, після чого відкрити клапан і випустити пар. Готовий плов ПЕРЕМІШАТИ. Закрити кришку і дати настоятися 10 хв. Господині на замітку
Спробувати бурий (нешліфований і неполірований рис). Для додання золотистого кольору плову додати каррі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!