Інгредієнти
- фарш – 500 г
- рис – 1 ст.
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- помідори черрі – 10 шт.
- масло рослинне – 100 мл.
- сметана – 200 г
- сіль, перець, кріп, приправа – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати всі інгредієнти. Крок 2
Рис відварити в підсоленій воді, цибулю, моркву, помідори дрібно нашаткувати, обсмажити на сковороді, додати фарш і відварений рис, з гарбуза зрізати верхівку, очистити від насіння, натерти всередині спеціями. Крок 3
Підготовленим пловом начинити гарбуз, зверху полити сметаною. Закрити зрізаною верхівкою, загорнути у фольгу. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 2 години. Крок 4
Плов в гарбузі готовий. Смачного. Корисна порада
Щоб плов не вдався сухим, сметану можна розбавить водою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!