Плов на гарбуз

Інгредієнти

  • фарш – 500 г
  • рис – 1 ст.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • помідори черрі – 10 шт.
  • масло рослинне – 100 мл.
  • сметана – 200 г
  • сіль, перець, кріп, приправа – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Плов на гарбуз

Підготувати всі інгредієнти. Крок 2

Плов на гарбуз

Рис відварити в підсоленій воді, цибулю, моркву, помідори дрібно нашаткувати, обсмажити на сковороді, додати фарш і відварений рис, з гарбуза зрізати верхівку, очистити від насіння, натерти всередині спеціями. Крок 3

Підготовленим пловом начинити гарбуз, зверху полити сметаною. Закрити зрізаною верхівкою, загорнути у фольгу. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 2 години. Крок 4

Плов на гарбуз

Плов в гарбузі готовий. Смачного. Корисна порада

Щоб плов не вдався сухим, сметану можна розбавить водою.

0/5 (0 Reviews)