конкурс пісних рецептів Scarlett x Інгредієнти
Для начинки:
- гарбуз – 300-400 г
- перець болгарський – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- зерна кмину
- зелень (кріп, петрушка)
- сіль, чорний перець, паприка
- горіхова трава
- суміш сушених трав
Для тіста:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 1 склянка
- масло рослинне – 1-2 ст. л.
- вода – скільки візьме тісто
- щіпка солі
Покроковий рецепт приготування
Приготувати тісто. У миску просіяти борошно, додати сіль, масло і, потихеньку, порціями ввести воду: стільки, щоб замісити тісто, що не липнуче до рук. Готове тісто залишити відпочивати на час, поки робиться начинка.
Гарбуз очистити і натерти на тертці. Цибулю і перець нарізати дрібними кубиками. З'єднати овочі і додати спеції. Обов'язково використовуйте кмин: він надає страві чудовий аромат!
расскатать тісто і нарізати на квадрати. На кожен квадрат викласти начинку і заліпити, як манти. Диски в мантоварке змастити маслом, виклала манти і готувати хвилин 20-25, щоб гарбуз всередині стала м'якою. Готові манти заправити оливковою олією.
Ми дуже любимо манти з гарбузом: вони смачні, не такі жирні, як з м'ясом. Один мінус – вони швидко летять з тарілки))
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!