Піца з шинкою і оливками – проста, доступна і дуже смачна. Тут немає нічого зайвого. Гостроту домашнього томатного соусу регулюйте самі. Нам подобається & nbsp; робити його побільше: частина використовувати за призначенням, а решту подавати разом з дрібно нарізаною пряною зеленню. Так дуже смачно під'їдати бортики піци. & Nbsp;
Інгредієнти
- томатна паста 2 ст.л..
- вода 100 мл
- помідори 2 шт.
- шинка «Черкізово» по-Черкізовському 300 г
- оливки 60-70 г
- сир 200 г
Для соусу:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець чилі 1 шт.
- часник 3 зубчики
- сіль 1 щіпка
Для тіста:
- пшеничне борошно 250 г
- манна крупа 50 г
- сіль морська 1 ч.л.
- оливкова олія 1 ст.л. плюс для форми
- дріжджі сухі 5 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте тісто. Для цього борошно просійте і змішайте з манкою. Додайте воду, сіль, дріжджі, оливкова олія. Замішайте тісто. Сформуйте кулю, накрийте теплим вологим рушником і залиште на годину. Крок 2 Для соусу розводите томатну пасту в гарячій воді. Цибуля, часник і перець чилі дрібно наріжте і обсмажте на оливковій олії. Потім додайте розведену томатну пасту, посоліть і поперчіть і тушкуйте 10 хв. на маленькому вогні. Соус протріть через сито або пробийте за допомогою блендера в пюре. Крок 3 Шинку «Черкізово» по-Черкізовському наріжте тонкою соломкою, оливки – кільцями, помідори – часточками. Сир натріть на тертці. Тісто розкачати і викласти у форму або на деко, попередньо змазані маслом. Рясно змастіть тісто соусом. Крок 4 Викладіть шинку, чергуючи з помідорами, зверху посипте оливками і сиром. Випікайте в розігрітій до 220 ° С духовці, 12-15 хв. або до повної готовності. Подавайте гарячої.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!