Інгредієнти
- 400-450 г борошна
- 1 упаковка (8 г ) сухих дріжджів
- 250 мл води
- 2 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 1 ч. Л. меду
- 1 ч. л. солі
для начинки і соусу
- 2 філе грудки цесарки
- 1 копчена мисливська ковбаска
- 150 г моцарели
- 1 маленька червона цибулина
- 2 ст. л. каперсів
- 100 г готового простого томатного соусу
- 2 ст. л. готового соусу барбекю оливкова олія «екстра вірджин»
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для начинки наріжте філе грудки дуже тонкими лом-тиками, очищену цибулину – пір'ям середньої товщі-ни. Змішайте цесарку і цибулю з соусом барбекю і залиш-ті в прохолодному місці, поки готується все інше. Крок 2 Для тесту нагрійте воду до 40 ° С, розчиніть в ній мед, додайте дріжджі і дайте постояти, поки дріжджі не почнуть працювати – через 5 хвилин суміш повинна почати пінитися. Крок 3 Просійте 400 г борошна в миску гіркою, зробіть в ній поглиблення, всипте сіль, влийте масло і воду з дріжджами. Підсипаючи борошно з країв, замісіть тісто. Перекладіть на присипану борошном поверхню і вимішуйте руками до еластичності 10 хвилин. Тісто не повинно липнути до рук. При необхідності, підсипати ще борошна Крок 4 Покладіть тісто в чисту велику миску, накрийте плівкою або вологим рушником і залиште підніматися на 1 годину. Крок 5 Натріть моцарелу на тертці. Ковбаску наріжте шматочками товщиною 1 см. Розігрійте духовку до 190 ° С. Крок 6 Обімніть тісто, розділіть навпіл. На присипаної борошном поверхні розкачайте 2 кола, перекладіть на листи. Змастіть краї обох кіл оливковою олією (це для хрусткої скоринки). Крок 7 Змастіть поверхню обох кіл томатним соусом, посипте моцарелою. Зверху в один шар розкладіть шматочки цесарки, ковбаски і цибулю. Посипте каперсами, вдавлюючи їх в соус Крок 8 Випікайте в гарячій духовці, поки тісто не стане золотистим, а шматочки цесарки не зварила, приблизно 10 хвилин. Подавайте негайно. Господині на замітку
Добавки до цесарки в цій піці ви можете вибирати на власний розсуд. Це можуть бути і маслини, і пряні трави, і майже будь-який сорт твердого сиру.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!