Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- сир Пармезан – 200 г
- борошно просіяне – 200 г
- лечо – 2 ст. л.
- салямі – 100 г
- шинка – 200 г
- зелень – за смаком
- вода тепла – 125 мл
- сіль – 1/4 ч. л.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- гриби опеньки – 100 г
- дріжджі сухі – 1 ч. Л.
- кетчуп чилі – 2 ст. л.
- часник молодий – 2-3 зубчики
- приправа для піци – за смаком
- цибуля середнього розміру – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Змішати борошно, сіль і дріжджі. З'єднати окремо масло і воду, додати в борошно і швидко замісити за допомогою комбайна або міксера. Викласти на стіл, посипаний борошном, і місити тісто 2-3 хвилини. Перекласти тісто в миску і змастити зверху оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою, поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім знову місити тісто 2 хвилини. Розкачати тісто у вигляді кола, покласти на деко. Для приготування начинки дрібно нарізати цибулю, часник. Змішати з лечо, кетчупом. Натерти сир на дрібній тертці. На оливковій олії підсмажити гриби і шинку. Викласти начинку, спочатку суміш лечо, потім тертий сир і нарізану зелень, салямі, гриби, шинку, зверху присипати сиром. Додати трохи приправи. У розігріту заздалегідь до температури 250 & deg; C духовку поставити піцу на 20-25 хвилин. Господині на замітку Всі інгредієнти вказані з розрахунку на 1 піцу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!