ПІЦА ПЕРЧЕТТО

ПІЦА ПЕРЧЕТТО

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • сир Пармезан – 200 г
  • борошно просіяне – 200 г
  • лечо – 2 ст. л.
  • салямі – 100 г
  • шинка – 200 г
  • зелень – за смаком
  • вода тепла – 125 мл
  • сіль – 1/4 ч. л.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • гриби опеньки – 100 г
  • дріжджі сухі – 1 ч. Л.
  • кетчуп чилі – 2 ст. л.
  • часник молодий – 2-3 зубчики
  • приправа для піци – за смаком
  • цибуля середнього розміру – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Змішати борошно, сіль і дріжджі. З'єднати окремо масло і воду, додати в борошно і швидко замісити за допомогою комбайна або міксера. Викласти на стіл, посипаний борошном, і місити тісто 2-3 хвилини. Перекласти тісто в миску і змастити зверху оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою, поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім знову місити тісто 2 хвилини. Розкачати тісто у вигляді кола, покласти на деко. Для приготування начинки дрібно нарізати цибулю, часник. Змішати з лечо, кетчупом. Натерти сир на дрібній тертці. На оливковій олії підсмажити гриби і шинку. Викласти начинку, спочатку суміш лечо, потім тертий сир і нарізану зелень, салямі, гриби, шинку, зверху присипати сиром. Додати трохи приправи. У розігріту заздалегідь до температури 250 & deg; C духовку поставити піцу на 20-25 хвилин. Господині на замітку Всі інгредієнти вказані з розрахунку на 1 піцу.

0/5 (0 Reviews)