ПІЦА на тонкій дріжджового тіста з ТОМАТОМ

ПІЦА на тонкій дріжджового тіста З ТОМАТОМ

Меню для двох x Інгредієнти

  • молоко – 150 мл
  • борошно – 1,5 ст.
  • яйце – 1 шт.
  • томатна паста – 150-200 г.
  • сушена зелень – 1 ст. л.
  • цукор – 0,5 ст. л.
  • дріжджі – 1 ч. л.
  • щіпка солі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> твердий сир – 250 г.

  • ковбаса – 100 г.
  • помідор – 1-2 шт.
  • перець болгарський – 1/4 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> огірок – 1 шт.
  • кукурудза – 1 ст. л.
  • зелений горошок – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПІЦА на тонкій дріжджового тіста з ТОМАТОМ

Злегка збити яйце, 1 ст. л. томатної пасти, сіль, цукор. Крок 2

Додати зелень і тепле молоко. Збити. Крок 3

ПІЦА на тонкій дріжджового тіста з ТОМАТОМ

Додати борошно змішане з дріжджами, замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце. Коли тісто підійде, то приступити до приготування піци. Крок 4 Розкачати тонкий шар тіста (або кілька, залежить від розміру). Добре змастити томатною пастою. Викласти тонко нарізану начинку. Щедро посипати тертим сиром. поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хв.

0/5 (0 Reviews)