ПІЦА ІТАЛІЯ

Інгредієнти

  • тісто для піци 150 г
  • томатний соус 80 г
  • сир моцарелла твердий 100 г
  • пармська шинка 45 г
  • сир маскарпоне 40 г
  • сир грана падано або пармезан 20 г
  • рукола 10 г
  • трюфельне масло 2 ст. л.
  • спеції 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Розкачати тісто в корж діаметром 30-32 см за допомогою качалки. Змастити томатним соусом, посипати сиром моцарелла. Довільно викласти маскарпоне і відправити запікатися в духовку, розігріту до температури 250 градусів.

Крок 2 Дістати піцу з духовки, нарізати на 8 частин, викласти на основу пармскую шинку, рукколу, полити трюфеля маслом, посипати орегано і подавати.

0/5 (0 Reviews)