Інгредієнти
- тісто для піци 150 г
- томатний соус 80 г
- сир моцарелла твердий 100 г
- пармська шинка 45 г
- сир маскарпоне 40 г
- сир грана падано або пармезан 20 г
- рукола 10 г
- трюфельне масло 2 ст. л.
- спеції 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Розкачати тісто в корж діаметром 30-32 см за допомогою качалки. Змастити томатним соусом, посипати сиром моцарелла. Довільно викласти маскарпоне і відправити запікатися в духовку, розігріту до температури 250 градусів.
Крок 2 Дістати піцу з духовки, нарізати на 8 частин, викласти на основу пармскую шинку, рукколу, полити трюфеля маслом, посипати орегано і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!