У кожній добропорядної татарської сім'ї готують перемячі (вони ж пірімачі). Це такі смажені пиріжки з дирдочкой зверху. М'ясо використовується сире. Я як напівросійська дружина роблю адаптований до нашого смаку варіант. М'ясо – свинина, яловичина, курка, індичка – змолола на крупній решітці плюс часник, спеції, цибуля.
Інгредієнти
- Сухі дріжджі 1,5 ч.л.
- борошно – 500 г
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 0.5. ст.л.
- Маргарин розтопити – 50 г
- Молоко тепле – 320 мл.
- Масло раст – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Я робила в хлібопічці в режимі” Тісто “. Без хлібопічки – поставити в тепле місце до збільшення в 2 рази (приблизно на 1 ч.). Крок 2
Тісто розкачати і вирізати кружальця не менш 12 см (орієнтир СD -диск, він 12 см в діаметрі). Товщина тесту – 5-8 мм. Покласти в центр коржі фарш. Крок 3 Заліпити краю коржі віялом, залишаючи в центрі дірочку близько 1-2 см. Поставте ємність з маслом на плиту (на “2”). Тим часом доліпили інші пиріжки. У мене вийшло 12 штук. Крок 4
Кладемо в масло отвором ВНИЗ (це обязательно !!!), пріжаріваем відкриту частину до потрібного кольору хвилини 2-3. Перевертаємо. В дірочку заливаємо гарячого масла 1 ч.л. Дожаріваем другу сторону. Дістаємо на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Я ще додатково пропарюють 2 хвилини в мікрохвильовці. Усередині виходить кулька м'яска і між тестом і м'ясом смачний сік! Корисна порада
Це тісто ідеально підходить і для пиріжків, і для солодкої випічки Воно універсально!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!