перемячі

У кожній добропорядної татарської сім'ї готують перемячі (вони ж пірімачі). Це такі смажені пиріжки з дирдочкой зверху. М'ясо використовується сире. Я як напівросійська дружина роблю адаптований до нашого смаку варіант. М'ясо – свинина, яловичина, курка, індичка – змолола на крупній решітці плюс часник, спеції, цибуля.

 перемячі

Інгредієнти

  • Сухі дріжджі 1,5 ч.л.
  • борошно – 500 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 0.5. ст.л.
  • Маргарин розтопити – 50 г
  • Молоко тепле – 320 мл.
  • Масло раст – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Я робила в хлібопічці в режимі” Тісто “. Без хлібопічки – поставити в тепле місце до збільшення в 2 рази (приблизно на 1 ч.). Крок 2

перемячі

Тісто розкачати і вирізати кружальця не менш 12 см (орієнтир СD -диск, він 12 см в діаметрі). Товщина тесту – 5-8 мм. Покласти в центр коржі фарш. Крок 3 Заліпити краю коржі віялом, залишаючи в центрі дірочку близько 1-2 см. Поставте ємність з маслом на плиту (на “2”). Тим часом доліпили інші пиріжки. У мене вийшло 12 штук. Крок 4

перемячі

Кладемо в масло отвором ВНИЗ (це обязательно !!!), пріжаріваем відкриту частину до потрібного кольору хвилини 2-3. Перевертаємо. В дірочку заливаємо гарячого масла 1 ч.л. Дожаріваем другу сторону. Дістаємо на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Я ще додатково пропарюють 2 хвилини в мікрохвильовці. Усередині виходить кулька м'яска і між тестом і м'ясом смачний сік! Корисна порада

Це тісто ідеально підходить і для пиріжків, і для солодкої випічки Воно універсально!

0/5 (0 Reviews)