Цей рецепт – переможець конкурсу “Сьогодні на вечерю”!
Інгредієнти
-
- 8-10 болгарських перців
- 400 г фаршу (наприклад, курячого)
- 200 г відвареного рису
- 150 г сметани
- 150 г томатної пасти або кетчупу
- 200 г моркви
- 200 г цибулі
- сіль, перець за смаком
- 2 0 г рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці, половину одержані моркви і цибулі з’єднати і обсмажити на рослинному маслі.
Змішати фарш і рис. Додати обсмажені моркву і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.
Перець очистити від насіння, зрізати верхівку і наповнити фаршем. Змішати томатну пасту, сметану, залишилися моркву і цибулю перемішати. Укласти в ємність, в якій будуть гаситися перці.
У сотейник додати сметанно-томатний соус, перемішати і викласти фаршировані перці. Налити воду так, щоб вона доходила до середини перців. Гасити на середньому вогні під кришкою близько 40 хвилин. Можна запікати в духовці.
Подавати зі сметаною або з соусом, в якому гасилися перці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!