Інгредієнти
- 1 стакан світлого пива
- 0,5 ч. л . сушеного розмарину
- тертий пармезан за смаком
- 1 великий баклажан
- 200 г шинки
- кінза
- 1 упаковка порожнистих макаронів типу пенне
- часник – 2 зубчики
- оливкова олія – 0,5 склянки
Покроковий рецепт приготування
Нарізати баклажан товстими смужками, посипати сіллю і дати постояти 5-10 хв. Розігріти масло в сковороді, обсмажити баклажани до золотистої скоринки. Додати нарізану смужками шинку, розмарин і подрібнений часник. Влити пиво і тушкувати на середньому вогні, щоб рідина випарується наполовину. Відварити макарони до стану “аль денте”, щоб вони залишилися трохи твердими. Додати їх в сковорідку і гарненько прогріти. Подавати посипаними пармезаном і дрібно нарубаними листочками кінзи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!