Пельмені мають ніжне, еластичне, м'яке, приємне в роботі і смачне тісто, а також приємну соковиту начинку!
Фарш-кидок x Інгредієнти
- яйце 1 шт.
- борошно 3 стакан (а)
- сіль
- окріп 1 стакан (а)
- свніна 450 г
- цибуля 50 г
- часник 2 шт.
- перець чорний
- перець червоний
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 До яйцю додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо 3 склянки борошна і рослинне масло. Гарненько перемішуємо і додаємо 1 склянку окропу (не бійтеся, клею не буде) Крок 2 Вимішуємо ложкою, потім замішуємо руками (якщо необхідно, додаємо трохи борошна). П.с. Після змішування інгредієнтів я виклала масу в хлібопіч і вимішувала на режимі «Пельмені» Крок 3 Для приготування пельменного фаршу беремо свинину без кістки, цибуля, часник, сіль, перець червоний і чорний. М'ясо нарізати на шматочки такого розміру, щоб вони помістилися в м'ясорубку. Сальні частини м'яса видаляти не обов'язково, а ось жилки краще обрізати. Очистити цибулю і часник. Крок 4 Підготовлене м'ясо і овочі перемолоти через середнє або дрібне сито м'ясорубки. Свинина сама по собі м'яка, два рази фарш перемелювати не потрібно. М'ясо з жилками перекручують двічі. Разом з м'ясом перепустками цибулю і часник. Крок 5 До свинячому фаршу додати за смаком спеції і сіль. Все добре перемішати і можна ліпити пельмені. Зберігати його можна в холодильнику. Щоб фарш не обвітрювалися, його потрібно накрити харчовим целофаном. Крок 6 З тіста і домашнього свинячого фаршу наліпити пельмені. Відварити їх у солоній воді, подавати зі сметаною і вершковим маслом. Пельмені з таким фаршем ніколи не будуть жорсткими, а навпаки, тануть у роті. Господині на замітку
Щоб фарш вийшов ще соковитіше, додайте в нього 3-4 ложки води або охолодженого бульйону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!