Пельмені з шпинатового тесту з трубачем і морським гребінцем не можна віднести до розряду звичайних страв. Такі пельмені з трубачем цілком підійдуть для святкового столу.
Інгредієнти
- пельменное тісто з додаванням яйця і шпинату – 100 г
Для фаршу:
- трубач відвареної – 200 г
- сирої гребінець – 200 г
- цибуля, обсмажений на вершковому маслі – 199 г
- вершки 33% – 50 г
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шпинат розморозити, перетерти, віджати сік через марлю і додати в тісто. Крок 2 Всі інгредієнти для фаршу прокрутити через дрібну м'ясорубку. Крок 3 Пельмені ліпити традиційним способом і відварити в киплячій воді 3 хвилини (1 хв після спливання). До речі
Рецепт надано Гіві Хатісовим, шеф-кухарем ресторану ВЛАДИВОСТОК 3000.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!