ПЕЛЬМЕНИ з телятиною і Гусятин

ПЕЛЬМЕНИ з телятиною і Гусятин

ПЕЛЬМЕНИ з телятиною і Гусятин

Кращі страви з наших продуктів Зимова їжа x Інгредієнти

Тісто:

  • 250 г молока
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ч.л. солі
  • 525 г борошна

Фарш:

  • 500 г телятини
  • 500 г гусятини
  • 200 г цибулі
  • перець, сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо тісто. Просіваємо в миску борошно, додаємо яйце і перемішуємо. Додати масло і сіль, перемішати. Додати молоко і замісити тісто. З тіста формуємо кулю, накриваємо плівкою і залишаємо відпочивати на 40-45 хвилин. Крок 2 Готуємо начинку. Пропустити через м'ясорубку гусятину, яловичину, цибулю. Посолити і поперчити. Крок 3 Готуємо пельмені. Скачує з тіста палять, ріжемо поперек і розгортаємо качалкою гуртки. На кожен гурток викладаємо 2 ч. Лож. приготованого раніше фаршу. Перетиснути краю тесту і отримуємо пельмень у вигляді півмісяця. Крок 4 Поставте на плиту каструлю води і доведіть до кипіння, додайте солі за смаком, покладіть лавровий лист і самі пельмені. Через 2-3 хвилини після закипання води з пельменями їх можна діставати і подавати до столу. Смачного!

0/5 (0 Reviews)