ПЕЛЬМЕНИ з крабовими НАЧИНКОЙ

Інгредієнти

  • лавровий лист
  • спеції
  • сіль – за смаком

Для тесту

  • борошно пшеничне – 500 г

Для тесту

  • сіль – 1/2 ч. л.
  • яйце – 2 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • вода підсолена – 200 мл

Для фаршу

  • соєвий соус
  • чорний перець – 50 г

Для фаршу

  • болгарський перець – 1 шт.

Для фаршу

  • печериці – 200 г
  • масло оливкове
  • м'ясо краба – 100 г
  • кунжут – 50 г

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Висипати борошно на стіл гіркою і зробити в ній невелике заглиблення. Акуратно влити туди яйця, воду і масло. Перемішати, поступово збираючи борошно з усіх боків, до тих пір, поки не вийде “круте” тісто. Вимісити тісто руками до однорідності. Розкачати тісто і розділити його на рівні кружечки. Дрібно нарізати болгарський перець і печериці. Обсмажити їх, додати соєвого соусу, приправивши перцем і сіллю за смаком. Дрібно нарізати палички з м'ясом краба і перемішати з овочами. В середину кожного кружечка тесту помістити чайну ложку начинки і зліпити по краях. Пельмені відварити у воді з лавровим листом, сіллю і спеціями.

0/5 (0 Reviews)