Інгредієнти
- лавровий лист
- спеції
- сіль – за смаком
Для тесту
- борошно пшеничне – 500 г
Для тесту
- сіль – 1/2 ч. л.
- яйце – 2 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- вода підсолена – 200 мл
Для фаршу
- соєвий соус
- чорний перець – 50 г
Для фаршу
- болгарський перець – 1 шт.
Для фаршу
- печериці – 200 г
- масло оливкове
- м'ясо краба – 100 г
- кунжут – 50 г
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Висипати борошно на стіл гіркою і зробити в ній невелике заглиблення. Акуратно влити туди яйця, воду і масло. Перемішати, поступово збираючи борошно з усіх боків, до тих пір, поки не вийде “круте” тісто. Вимісити тісто руками до однорідності. Розкачати тісто і розділити його на рівні кружечки. Дрібно нарізати болгарський перець і печериці. Обсмажити їх, додати соєвого соусу, приправивши перцем і сіллю за смаком. Дрібно нарізати палички з м'ясом краба і перемішати з овочами. В середину кожного кружечка тесту помістити чайну ложку начинки і зліпити по краях. Пельмені відварити у воді з лавровим листом, сіллю і спеціями.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!