Інгредієнти
- сіль
- 1 роздавлений зубчик часнику
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- борошно – 3 склянки
- яйце – 1 шт
- майонез
- Для соусу:
- сметана
- 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 200 г свіжої капусти
- Для начинки:
- 300 г м'якоті свинини
- Для сервіровки:
- Для тіста:
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Приготувати тісто для пельменів. Для цього борошно просіяти гіркою на обробну дошку, зробити в середині поглиблення, вбити яйце, влити 2/3 склянки теплої води, посолити і круто замісити. Скачати тісто в кулю, обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на 30-40 хв. Свинину подрібнити. Капусту дрібно порубати, обшпарити окропом, відкинути на друшляк. Лук очистити, подрібнити. Змішати свинину з капустою і цибулею, додати 1-2 ст. л. води, приправити сіллю і перцем за смаком. Для приготування соусу з'єднати всі зазначені інгредієнти і добре перемішати. Тісто розкачати в дуже тонкий пласт, спеціальної виїмкою або чаркою вирізати з нього гуртки. На одну половинку гуртка покласти 1 ч. Л. фаршу, накрити другою половинкою, защипати краї і з'єднати разом куточки. Варити пельмені в киплячій підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть. Вийняти пельмені шумівкою, розкласти по тарілках і відразу подавати на стіл. Полити соусом, посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!