Інгредієнти
- качиний фарш – 200 г
- горіх мускатний
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- борошно – 2 склянки
- цибуля – 1 шт.
- гриби гливи – 150 г
- масло вершкове – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби вимити, відварювати протягом 10 хв. в підсоленій воді. Злити, дати охолонути і нарізати маленькими шматочками. Лук очистити, нашаткувати. З'єднати фарш з цибулею, грибами, розм'якшеним вершковим маслом і мускатним горіхом. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 2
Борошно і дрібку солі просіяти на стіл гіркою, в середині зробити поглиблення і влити туди яйце і 0,75 склянки води. Замісити круте тісто, накрити і залишити на 30 хв. Потім розкачати в тонкий пласт. За допомогою склянки вирізати з тіста гуртки. Крок 3
Викласти на кожен гурток по 1 ч. л. фаршу. Скласти навпіл, краї щільно защипнути. Варити в киплячій підсоленій воді 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!