Для фаршу краще використовувати верхню частину шийного відруби. Це недорога частина яловичини, добре підходить для пельменів.
Інгредієнти
- 650 г тесту
- 500 г м'якоті яловичини
- 50 г чорносливу
- 1 маленька цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 г сухого базиліка
- 25 мл соєвого соусу
- 12 мл столового оцту 9%
- мелена солодка паприка і мускатний горіх на кінчику ножа
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> по 3 гілочки петрушки і кропу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для начинки м'ясо і цибулю пропустіть через м'ясорубку з найбільшою гратами пару раз. Чорнослив порубати. Петрушку, кріп і часник дрібно наріжте. Крок 2 Змішайте підготовлені продукти з усіма іншими інгредієнтами і вимішайте фарш. Крок 3 Тісто розділіть на частини по 100 г. Кожну розкачати в джгут діаметром 1,5-2 см. Відрізуйте шматочки по 5-6 г, тонко розгортайте їх і обвалюють у борошні. Викладіть на тісто начинку. Щільно защипніть краю і варіть пельмені до готовності в киплячій підсоленій воді з лавровим листом. Подавайте зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!