ПЕЛЬМЕНИ ГОВЯДИНА з чорносливом

Для фаршу краще використовувати верхню частину шийного відруби. Це недорога частина яловичини, добре підходить для пельменів.

ПЕЛЬМЕНИ ГОВЯДИНА з чорносливом

Інгредієнти

  • 650 г тесту
  • 500 г м'якоті яловичини
  • 50 г чорносливу
  • 1 маленька цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> по 3 гілочки петрушки і кропу

  • 2 зубчики часнику
  • 2 г сухого базиліка
  • 25 мл соєвого соусу
  • 12 мл столового оцту 9%
  • 5 мл бальзамічного оцту

  • мелена солодка паприка і мускатний горіх на кінчику ножа
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для начинки м'ясо і цибулю пропустіть через м'ясорубку з найбільшою гратами пару раз. Чорнослив порубати. Петрушку, кріп і часник дрібно наріжте. Крок 2 Змішайте підготовлені продукти з усіма іншими інгредієнтами і вимішайте фарш. Крок 3 Тісто розділіть на частини по 100 г. Кожну розкачати в джгут діаметром 1,5-2 см. Відрізуйте шматочки по 5-6 г, тонко розгортайте їх і обвалюють у борошні. Викладіть на тісто начинку. Щільно защипніть краю і варіть пельмені до готовності в киплячій підсоленій воді з лавровим листом. Подавайте зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)