Інгредієнти
- 2 ст. л. топленого масла
- морква – 1 шт
- по 1 кореню петрушки і селери
- часник – 2 зубчики
- 2 ст. л. рубаної зелені петрушки і кропу
- лист лавровий
- відварну картоплю
- сметана
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 300 г молодої баранини
- 0,5 склянки м'ясного бульйону
Покроковий рецепт приготування
М'ясо промити, обсушити, порубати на 6 шматків.
Картопля, цибуля, морква, коріння і часник очистити. Картопля, морква і коріння нарізати кубиками, цибулю – кільцями, часник подрібнити. Обсмажити в маслі окремо картопля, цибуля і морква до золотистого кольору.
Розігріти на сковороді 1 ст. л. масла і обсмажувати в ньому м'ясо з обох сторін по 5-7 хв., до утворення рум'яної скоринки. Обсмажені м'ясо, картопля, цибуля, морква покласти в керамічний горщик.
Додати рубані коріння петрушки і селери, сіль, перець, лавровий лист, влити трохи бульйону.
Помістити в духовку, розігріту до 180 & # 186; С, і готувати 30 хв. За 10 хв. до закінчення приготування залити печеню сметаною, посипати часником і дрібно рубаною зеленню.
Подавати з салатом зі свіжих овочів, солоними огірками і квашеною капустою. Господині на замітку
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!