Цим рецептом з нами поділилася дуже культурна дівчина & ndash; завліт Московського драматичного театру ім. А. С. Пушкіна Ольга Андрєйкін Дмитро Володимирович. У вільний від мистецтва час Ольга готує, причому дуже смачно.
Інгредієнти
- або морква – 1-2 шт.
- за вибором: свіжий або морожений зелений горошок
- ріпчаста цибулина – 1 шт.
- молоко
- свинячий фарш – 300 г
- зелень
- 1 баклажан або половинка великого кабачка
- масло вершкове – 30 г
- середні картоплини – 7 шт.
- помідори – 2 шт.
- будь-який твердий сир – 50 г
- солодкий перець – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
- сіль, спеції – за смаком
- яйце – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть картоплю. Я варю картоплю в мундирі і чищу поки він гарячий, періодично обливаю холодною водою з-під крана, щоб не обпекти. Кажуть, все корисне знаходиться в картоплі близько до шкірці. Поки вариться картопля, підготуйте овочі. Розігрійте духовку до 180 & deg; C. Ріжемо дрібно-дрібно все овочі, можна в блендері подрібнити, крім горошку, зрозуміло. До речі, вибирайте – горошок або морква, кабачки або баклажани. Помідори очищаємо від шкірки (опустивши в окріп, а потім обливши холодною водою) і теж подрібнюємо. Змішуємо фарш і овочі, солимо, додаємо трошки спецій і обсмажуємо хвилин 5 з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Готовий, почищений будь-яким способом картопля розім'яти товкачем. Якщо не солили, посоліть. Додати яйце, гаряче молоко, вершкове масло і гарненько потовкти все. Пюре не повинно бути занадто щільним. У змащену маслом форму для запікання викладіть фарш з овочами і «накрийте» його пюре, розгладьте. Зверху потріть сир. Поставте в духовку, поки сир не зарум'яниться, хвилин на 7-10.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!