Інгредієнти
- 3 ч. л. морської солі
- 0,5 моркви
- масло оливкове – 4 ст.л.
- 2 горошини запашного перцю
- лист лавровий
- 1 гілочка чебрецю
- цибуля білий
- 30 мл білого сухого вина
- часник – 1 зубчик
- 3 горошини чорного перцю
- 100 г пармезану
- 100 г свіжого шпинату
- цибуля ріпчаста великий
- 100 г шинки прошуто
- 300 г зеленої локшини тальяттелле
- жовток яєчний
Покроковий рецепт приготування
Відварити пасту до готовності в 4 л води. Зберегти 1 стакан відвару, а локшину відкинути на друшляк, викласти назад в каструлю, скропити оливковою олією і зберігати в теплі під кришкою, поки не знадобиться. Поки вариться паста, сир натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник злегка роздавити площиною ножа. Прошуто порізати дуже тонко, смужками шириною 3 мм. У збережену воду покласти інгредієнти для бульйону, довести до кипіння і варити 15-20 хв. Потім бульйон процідити через сито. Оливкова олія розігріти на сковороді, часник обсмажити до золотистого кольору і видалити. Додати цибулю, обсмажити до прозорості. Покласти шинку, обсмажувати при постійному помішуванні 1 хв. Влити вино, готувати, поки не випарується запах алкоголю. Додати шпинат, прогріти 1 хв., Влити бульйон. Дати закипіти, зняти з вогню, перемішати з локшиною. Додати жовток і ще раз перемішати. Форму для запікання змастити оливковою олією, викласти в неї суміш, посипати сиром і запікати в духовці при 180 градусах до розплавлення сиру.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!