Пастіччо ДІ ЛАЗАНЬЯ ВЕРДЕ АЛЛА Флорентіно

пастіччо ДІ ЛАЗАНЬЯ ВЕРДЕ АЛЛА Флорентіно

пастіччо ДІ ЛАЗАНЬЯ ВЕРДЕ АЛЛА Флорентіно

Інгредієнти

  • 3 ч. л. морської солі
  • 0,5 моркви
  • масло оливкове – 4 ст.л.
  • 2 горошини запашного перцю
  • лист лавровий
  • 1 гілочка чебрецю
  • цибуля білий
  • 30 мл білого сухого вина
  • часник – 1 зубчик
  • 3 горошини чорного перцю
  • 100 г пармезану
  • 100 г свіжого шпинату
  • цибуля ріпчаста великий
  • 100 г шинки прошуто
  • 300 г зеленої локшини тальяттелле
  • жовток яєчний

Покроковий рецепт приготування

Відварити пасту до готовності в 4 л води. Зберегти 1 стакан відвару, а локшину відкинути на друшляк, викласти назад в каструлю, скропити оливковою олією і зберігати в теплі під кришкою, поки не знадобиться. Поки вариться паста, сир натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник злегка роздавити площиною ножа. Прошуто порізати дуже тонко, смужками шириною 3 мм. У збережену воду покласти інгредієнти для бульйону, довести до кипіння і варити 15-20 хв. Потім бульйон процідити через сито. Оливкова олія розігріти на сковороді, часник обсмажити до золотистого кольору і видалити. Додати цибулю, обсмажити до прозорості. Покласти шинку, обсмажувати при постійному помішуванні 1 хв. Влити вино, готувати, поки не випарується запах алкоголю. Додати шпинат, прогріти 1 хв., Влити бульйон. Дати закипіти, зняти з вогню, перемішати з локшиною. Додати жовток і ще раз перемішати. Форму для запікання змастити оливковою олією, викласти в неї суміш, посипати сиром і запікати в духовці при 180 градусах до розплавлення сиру.

0/5 (0 Reviews)