ІНГРЕДІЄНТИ
- курка (філе) – 6 шматочків (близько 500 г)
- кукурудза – 8 качанів свинина або яловичина дрібно порізана – 500 г. г
- маслини без кісточки (нарізані) – 125 г
- цибуля ріпчаста середнього розміру
- часник – 2 зубчики
- родзинка темна
- кмин, сіль, перець
- олія – 4 ст.л.
- молоко
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Шматочки м’яса натерти сіллю, часником, кмином та перцем. У сковороді розігріти половину рослинної олії та обсмажити м’ясо на сильному вогні, 7-8 хв. Додати подрібнену цибулю та родзинки. Зменшити вогонь і гасити протягом 10 хв. Вимити курку, обсушити та приправити спеціями. Підрум’янити на розігрітій сковороді в 1 ст. л. олії, 12–15 хв. Очищену кукурудзу подрібнити у блендері. Отриману масу змішати з молоком, додавши 1 ст. л. олії, посолити. Змастити вершковим маслом 6 мисок (бажано глиняних). Викласти в кожну кукурудзяну суміш, додати м’ясо, шматочок курки, маслини, зверху – залишки кукурудзяної маси. Духовку розігріти до 160°С і запікати пиріг 25 хв., потім збільшити температуру до 220°С ще 15 хв. Відразу ж подавати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!