ПАСТА з соусом болоньєзе

Головне використовувати продукти найкращої якості, тоді все вийде легко і смачно.

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • печериці – 50 г
  • бекон (пармська шинка) – 250 г
  • лимон (сік) – 1 шт.
  • паста Пенне «Barilla» – 500 г
  • томати рубані «Pomi» – 1 упаковка
  • масло оливкове “IBERICA” Extra Virgin “- 100 г
  • телятина дрібно рубана – 800 г
  • часник молодий – 4 головки
  • масло вершкове – 150 г
  • вино червоне (або портвейн) – 150 г
  • сир « Пікоріно »(або інший твердий сир) – 250 г
  • перець гострий (халопіньо) – 2 стручки
  • шавлія, майоран, розмарин свіжі – 1 пучок

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Бекон нарізати на смужки, витопити жир, додати розрізані на половинки печериці. На сильному вогні обсмажити гриби і бекон до золотистої скоринки, а також пелюстки шавлії. Фарш обсмажити в оливковій олії до напівготовності, влити вино, посолити, тушкувати на сильному вогні, поки не випаруватися алкоголь. Пасту відварити в киплячій НЕ солоній воді, варити на 1 хвилину менше, ніж написано на упаковці, відкинути на друшляк, потім повернути її в каструлю, додати оливкове масло, лимонний сік, майоран. Струсити і залишити на пару хвилин. Змішати фарш, бекон, гриби, у великій сковороді, схожою на сковороду-вок, покласти вершкове масло і подрібнені в блендері часник, гострий перець, розмарин і майоран. Готувати до появи приємного запаху 1-3 хвилини. Додати томати і тушкувати ще 5 хвилин. Змішати з пастою і посипати натертим сиром. Господині на замітку Якщо використовується перець халопіньо, то насіння необхідно видалити. Замість телятини можна використовувати суміш яловичини і свинини.

0/5 (0 Reviews)