Інгредієнти
- 400 г пасти середнього розміру (фузіллі, пенне, фарфалле)
- 200 г готового м'яса цесарки, запеченого або смаженого
- 4 підкопчені мисливські ковбаски
- 1 велика біла цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 маленька гілочка шавлії
- 70 мл бренді
- оливкова олія «екстра вірджин »
- 1 ягода ялівцю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте м'ясо цесарки товстою соломкою. Мисливські ковбаски наріжте поперек шматочками завдовжки 1,5-2 см. Крок 2 У шавлії видаліть стебла, листочки укладіть один на одного, згорніть у трубочку і наріжте дуже тонко. Розтлумачте ялівець. Крок 3 Очистіть і подрібніть цибулю і часник. У глибокій сковороді нагрійте трохи оливкового масла, покладіть цибулю і часник і на невеликому вогні, часто перемішуючи і не даючи цибулі сильно змінювати колір, смажте 7-8 хвилин. Крок 4 Одночасно закип'ятіть воду у великій (обсягом не менше 4 л) каструлі, додайте по 1 ст. л. солі і оливкового масла, покладіть пасту і варіть, помішуючи, відповідно до інструкції на упаковці. Крок 5 Коли цибуля стане м'яким і трохи жовтим, додайте в сковороду ковбаски і цесарку. Посипте шавлією і ялівцем, поперчіть. Збільште вогонь до середнього, влийте 3-4 ст. л. води від варіння пасти і готуйте 5 хвилин. Крок 6 Готову пасту відкиньте на друшляк, дайте стекти воді. Викладіть пасту на підігріте блюдо, збризніть оливковим маслом, поверх пасти викладіть суміш з сковороди. Крок 7 Нагрійте бренді в невеликій каструльці. Тримайте напоготові довгі (камінні або мисливські) сірники. Рівномірно полийте соус, що лежить на пасті, бренді і відразу ж підпаліть. Як тільки полум'я прогорить, подавайте. До речі
Замість бренді ви можете використовувати коньяк, віскі, бурбон або фруктову чачу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!