ПАСТА Фарфалле з шинкою І зеленим ГОРОШКОМ

Інгредієнти

  • рослинне або оливкове масло – 2 ст. л.
  • паста фарфалле – 250 г
  • свіжий зелений горошок – 200 г
  • шинка – 200 г
  • цибуля великий – 1 шт.
  • вершки – 150 г
  • сіль – за смаком
  • вершкове масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Фарфалле відварити в підсоленій воді так, як вказано на упаковці. Відкинути на друшляк, злити всю воду. Перекласти в каструлю, додати 1 ст. л. рослинного або оливкового масла, перемішати і накрити кришкою. Готуємо соус: Шинку порізати невеликими прямокутниками, цибулю подрібнити. На сковороду, змащену вершковим маслом, викласти подрібнену цибулю. Обсмажити до золотистого кольору. До цибулі додати шинку і обсмажувати на невеликому вогні 5-8 хвилин. До шинці з цибулею додати зелений горошок. Посолити і готувати, помішуючи, до розм'якшення горошку близько 10 хвилин. До шинці з зеленим горошком додати 1/4 ст. л. вершків. Перемішати і потримати на невеликому вогні 1 хвилину. До соусу з шинки і зеленого горщика викласти відварені фарфалле і перемішати.

0/5 (0 Reviews)