Інгредієнти
- рослинне або оливкове масло – 2 ст. л.
- паста фарфалле – 250 г
- свіжий зелений горошок – 200 г
- шинка – 200 г
- цибуля великий – 1 шт.
- вершки – 150 г
- сіль – за смаком
- вершкове масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Фарфалле відварити в підсоленій воді так, як вказано на упаковці. Відкинути на друшляк, злити всю воду. Перекласти в каструлю, додати 1 ст. л. рослинного або оливкового масла, перемішати і накрити кришкою. Готуємо соус: Шинку порізати невеликими прямокутниками, цибулю подрібнити. На сковороду, змащену вершковим маслом, викласти подрібнену цибулю. Обсмажити до золотистого кольору. До цибулі додати шинку і обсмажувати на невеликому вогні 5-8 хвилин. До шинці з цибулею додати зелений горошок. Посолити і готувати, помішуючи, до розм'якшення горошку близько 10 хвилин. До шинці з зеленим горошком додати 1/4 ст. л. вершків. Перемішати і потримати на невеликому вогні 1 хвилину. До соусу з шинки і зеленого горщика викласти відварені фарфалле і перемішати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!