Інгредієнти
- часник – 2-3 зубчики
- перець чорний мелений
- гриби білі – 300 г
- масло оливкове «екстра вірджин»
- бекон – 100 г
- сіль
- папарделле – 400 г
- шинка сиров'ялена – 100 г
- вершки жирністю 20% – 200 мл
покроковий рецепт приготу Лення
Гриби почистити, протерти серветкою і нарізати середніми шматочками. Часник розчавити, очистити і порубати не дуже дрібно. Шинку нарізати тонкими смужками, бекон – невеликими кубиками. У сковороді розігріти масло, покласти часник, через 30 секунд – гриби. На сильному вогні, часто помішуючи, випарити рідину, потім покласти бекон і обсмажувати 5 хвилин. Додати шинку і вершки, тушкувати 5 минту. Одночасно зварити папарделле згідно з інструкцією на упаковці в підсоленій воді з додаванням оливкової олії. Готові папарделле відкинути на друшляк, покласти в соус і прогріти. Подавати негайно, приправивши чорним перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!