ПАСТА Болоньєзе РОСІЙСЬКОЮ

ПАСТА Болоньєзе РОСІЙСЬКОЮ

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • яловичина – 200 г
  • свинина (шийна частина) – 200 г
  • часник молодий – 1 головка
  • сіль – за смаком
  • тальятелле – 500 г
  • великі помідори – 5 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 3 шт.
  • тертий сир пармезан – 100 г
  • перець , сіль – за смаком
  • вершкове масло для змащування форми – за смаком
  • мас ло оливкова для подачі – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Приготувати домашній фарш: прокрутити в м'ясорубці свинину, яловичину, цибулю і часник, посолити і поперчити. На оливковій олії обсмажити часник і цибулю до золотистого кольору. Додати домашній фарш і обсмажувати ще 20-25 хвилин. Додати дрібно нарізані томати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити фарш протягом ще 5-7 хвилин. Приблизно за 5 хвилин до готовності закип'ятити в каструлі воду, додати туди 1 ст. л. оливкового масла, посолити і опустити в киплячу воду тальятеллі. Варити 4-5 хвилин до консистенції “аль денте”, тобто не зовсім до кінця доварені. Злити воду і додати в тальятеллі вершкове масло. Викласти пасту на великі тарілки, зверху покласти фарш і посипати тертим пармезаном.

0/5 (0 Reviews)