Інгредієнти
- шинка – 150 г
- витриманий твердий сир, краще пармезан або пекоріно романо – 50 г
- паста невеликого формату (фарфалле, пенне, фузіллі) – 200 г
- зеленого горошку свіжого або замороженого – 100 г
- вершки жирністю від 33% – 150 г
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шинку нарізати тонкими смужками, сир натерти на дрібній тертці. Закип'ятити у великій каструлі 2 л води, додати сіль і пасту. Варити 5 хв., Потім додати в каструлю горошок і довести до готовності. Відкинути на друшляк. Крок 2 В глибокій сковороді нагріти вершки, покласти шинку, сир, сіль і перець. Потім додати пасту і горошок, перемішати, розкласти по підігрітих тарілках і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!