ПАСТА «АЛЛА МЕДІЧІ»

ПАСТА & laquo; АЛЛА МЕДІЧІ & raquo;

Інгредієнти

  • шинка – 150 г
  • витриманий твердий сир, краще пармезан або пекоріно романо – 50 г
  • паста невеликого формату (фарфалле, пенне, фузіллі) – 200 г
  • зеленого горошку свіжого або замороженого – 100 г
  • вершки жирністю від 33% – 150 г
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шинку нарізати тонкими смужками, сир натерти на дрібній тертці. Закип'ятити у великій каструлі 2 л води, додати сіль і пасту. Варити 5 хв., Потім додати в каструлю горошок і довести до готовності. Відкинути на друшляк. Крок 2 В глибокій сковороді нагріти вершки, покласти шинку, сир, сіль і перець. Потім додати пасту і горошок, перемішати, розкласти по підігрітих тарілках і подавати.

0/5 (0 Reviews)