Пармська шинка З сирний мус, кавуновий ЖЕЛЕ, динею і тайського СИРОПОМ

Інгредієнти

  • кавун – 50 г
  • сироп тайський – 10 мл
  • сир «Фонтенбло» – 30 г
  • пармська шинка – 25 г
  • желе з кавуна – 40 г
  • рукола – 2 г
  • рожева сіль – 1 г
  • перець рожевий – 1 г
  • диня жовта – 50 г
  • диня Канталупа – 30 г
  • квіти харчові – 1 г
  • вершки 38% – 10 мл
  • молоко 3,5% – 35 мл
  • фреш з кавуна – 50 мл
  • сік імбиру – 2 мл
  • м'ята свіжа – 1 г
  • желатин – 2 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 сік кавуна довести до кипіння, додати сік імбиру, свіжу м'яту і затягнути желатином. Масу залити в деко, остудити в холодильнику. Нарізати великими кубиками. Крок 2 Сир Фонтебло, вершки і молоко змішати, протерти через сито, заправити в сифон. Подавати через сифон. Крок 3 Кавун, жовту диню і диню Канталупа очистити від шкірки, порізати великим кубиком. Крок 4 Сир Фонтенбло викласти з сифона через круглу форму на тарілку. Крок 5 Поруч викласти кубики кавуна і двох видів дині. Потім викласти шматочки кавунового желе. Крок 6 Салат полити тайським сиропом, посипати рожевої морською сіллю, рожевим перцем. Крок 7 Пармську шинку нарізати на слайсери на квадрати товщиною 1 мм. Викласти зверху на салат. Крок 8 Прикрасити салат руколою і харчовими квітами.

0/5 (0 Reviews)