Пармська шинка з динею канталупи І СИРОМ СТРАЧАТЕЛЛА

Пармський З динею канталупи І СИРОМ СТРАЧАТЕЛЛА

Інгредієнти

  • пармська шинка – 40 г
  • диня канталупа – 30 г
  • сир страчателла -20 г
  • мед – за смаком
  • оливкова олія – ​​за смаком
  • лимонний сік – за смаком
  • полуниця – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Нарізати пармскую шинку тонкими слайсами. Нарізати диню. Крок 2 Заправити диню соусом з меду, оливкового масла і лимонного соку. Крок 3 Зробити з полуниці невеликий тартар. Викласти на тарілку диню, пармскую шинку, сир і прикрасити полуничним тартаром.

0/5 (0 Reviews)