Інгредієнти
- пармська шинка – 40 г
- диня канталупа – 30 г
- сир страчателла -20 г
- мед – за смаком
- оливкова олія – за смаком
- лимонний сік – за смаком
- полуниця – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізати пармскую шинку тонкими слайсами. Нарізати диню. Крок 2 Заправити диню соусом з меду, оливкового масла і лимонного соку. Крок 3 Зробити з полуниці невеликий тартар. Викласти на тарілку диню, пармскую шинку, сир і прикрасити полуничним тартаром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!