Інгредієнти
- 400 г найтонших скибочок пармської шинки
- невелика диня сорту Галія або канталупа
- кілька листя руколи
- хлібні палички гриссини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розріжте диню навпіл, ложкою вийміть все насіння.
Крок 2
Розріжте кожну половинку дині на 4 скибки, зріжте кірку. М’якоть наріжте невеликими однаковими шматками.
Викладіть диню на тарілки, зверху покладіть скибочки шинки пармської. Прикрасьте листям руколи і подавайте негайно з гриссини.
Рада гастроному
Щоб ця класична закуска стала більше схожа на салат, ви можете в 2 рази збільшити кількість руколи і додати кілька натертих на дрібній тертці редисок, змішавши їх з каперсами і невеликою кількістю хорошого оливкової олії.
Гриссини можна замінити саморобними сухариками. Господині на замітку
Колись поєднання м’яса і дині просто не приходило нікому в голову. Нікому, крім італійців. Тепер воно завоювало весь світ & ndash; і цей салат ви виявите в ресторанах буквально в будь-якій точці земної кулі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!