Пармська шинка з динею і руколою

Інгредієнти

  • 400 г найтонших скибочок пармської шинки
  • невелика диня сорту Галія або канталупа
  • кілька листя руколи
  • хлібні палички гриссини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розріжте диню навпіл, ложкою вийміть все насіння.

Крок 2

Пармський з динею І руколою

Розріжте кожну половинку дині на 4 скибки, зріжте кірку. М’якоть наріжте невеликими однаковими шматками.
Викладіть диню на тарілки, зверху покладіть скибочки шинки пармської. Прикрасьте листям руколи і подавайте негайно з гриссини.

Рада гастроному

Щоб ця класична закуска стала більше схожа на салат, ви можете в 2 рази збільшити кількість руколи і додати кілька натертих на дрібній тертці редисок, змішавши їх з каперсами і невеликою кількістю хорошого оливкової олії.
Гриссини можна замінити саморобними сухариками. Господині на замітку

Колись поєднання м’яса і дині просто не приходило нікому в голову. Нікому, крім італійців. Тепер воно завоювало весь світ & ndash; і цей салат ви виявите в ресторанах буквально в будь-якій точці земної кулі.

5/5 (1 Review)