Інгредієнти
- 400 г філе грудки цесарки
- 300 г японського круглозерні рису
- 2 маленькі цибулини
- 5 яєць цесарки
- 300 мл бульйону з цесарки
- 4 ст. л. японського вина мирин
- 4 ст. л. японського соєвого соусу
- 2 ст. л. дуже дрібного цукру жменю паростків крес-салату або гірчиці пластівці чилі для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ретельно промийте рис в ситі під холодною водою допрозрачності стікала вода. Залиште рис в сітена 1 годину. Потім залийте рис 400 мл холодної води, до-ведіть на сильному вогні до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 13 хвилин. Зніміть з вогню, закутайте каструлю в плед і потримайте так 15 хвилин. Крок 2 Наріжте грудку цесарки невеликими зручними для їжі шматочками. Цибулю очистіть і наріжте не дуже тонкими пір'ям. Паростки крес-салату або гірчиці зріжте з коренів ножицями. Злегка збийте яйця. Крок 3 Влийте в широку сковороду бульйон, мирин, соєвий соус. Всипте цукор. Доведіть до кипіння на середньому вогні, покладіть цибулю, на цибулю покладіть шматочки філе. Готуйте, часто струшуючи сковорідку, 10 хвилин. Крок 4 Потім посипте цесарку паростками гірчиці або кресса і залийте яйцями. Негайно зменшіть вогонь до мінімального. Закрийте сковороду кришкою і не чіпайте рівно 30 секунд, не більше і не менше. Крок 5 Зніміть сковороду з вогню і не чіпайте ще 1 хвилину, не відчиняйте кришку. Розкладіть по тарілках гарячий рис. Розкладіть глибокої великою ложкою цесарку з яєчним соусом на рис. Посипте пластівцями чилі і відразу ж подавайте. Господині на замітку
Яйця повинні & laquo; схопитися & raquo ;, але залишатися м'якими. Якщо ви перетримаєте, вийде омлет & ndash; а це вже зовсім не те.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!