Інгредієнти
- порошок каррі – 1/4 ч. л.
- заморожена овочева суміш (брокколі, кольорова капуста, зелена квасоля) – 750-800 г
- сушений орегано або базилік – 1 ст. л.
- тертий пармезан – 125 г
- кедрові горішки – 2 ст. л.
- яйця – 2 шт.
- сушена петрушка – 1 ст. л.
- нежирна сметана (10%) – 200 г
- панірувальні сухарі – 2 ст . л.
- сіль, мелений чорний перець
- оливкова олія – 1 ст. л.
- середня морква – 1 шт.
- смужки вареного або сирокопченого бекону (або шинки ) – 8 шт.
Покроковий рецепт приготування
Нагріти духовку до 220 & deg; С. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Опустити овочі в каструлю з киплячою водою, довести воду до кипіння, варити 3-5 хвилин, щоб овочі стали трохи м'якими. Овочі можна також відварити в пароварці.
Бекон нарізати тонкими скибочками, обсмажити на сухій сковороді до легкого зарум'янювання.
Відкласти 2 ст. л. тертого пармезану для посипання, що залишився сир змішати зі сметаною. Розбити яйця в сметанно-сирну суміш, додати петрушку, орегано і порошок каррі, перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. У невеликій сковороді на низькому вогні трохи підігріти оливкову олію, додати в нього панірувальні сухарі і злегка обсмажити на самому повільному вогні постійно помішуючи, поки суміш не підрум'яниться.
Акуратно з'єднати соус з овочами і беконом. Викласти в форму для запікання. Зверху присипати кедровими горішками і обсмаженими панірувальними сухарями. Випікати в духовці 15-20 хвилин до зарум'янювання.
Текст: Ольга Родіонова Господині на замітку
Овочева запіканка з тих страв, які гарні в будь-який сезон: влітку & mdash; зі свіжими овочами, взимку & mdash; з замороженими. Вибір овочів & mdash; на ваш смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!