ОВОЩНАЯ ПІЦА з шинкою

ОВОЩНАЯ ПІЦА з шинкою

конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти

  • 250 г борошна цільнозерновий
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 3 г сухих дріжджів
  • 130-150 мл теплої води (скільки візьме тісто )
  • 150 г шинки
  • 0,5 ч. л. сухого базиліка
  • 3 ст. л. сметани
  • 0,5 ч. Л. часникового порошку
  • по 1 щіпці цукру і солі
  • 1 великий помідор (або 2 середніх)
  • 1 зелений болгарський перець
  • 2 маринованих корнішона
  • салат корн (або будь-який інший) за смаком
  • 1 маленька головка червоної цибулі

Покроковий рецепт приготування

Замісити тісто з борошна, дріжджів, солі, цукру, оливкової олії і теплої води. Покласти його в миску і прикрити вологим рушником. Дрібно нарізати болгарський перець, цибуля, корнішони, шинку. Помідор, за бажанням, дрібно нарізати або подрібнити за допомогою погружного блендера. Посолити і додати сухий базилік. Тісто розкачати. Викласти його на обсипаний борошном деко. Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти на тісто помідори, розрівняти. Зверху розкидати цибулю, болгарський перець, корнішони, шинку. Поставити в духовку на 20 хвилин. Приготувати часниковий соус для піци. Змішати сметану, часниковий порошок, посолити (можна додати зелень за смаком). Розрівняти соус по поверхні піци і відправити в духовку ще на 10 хвилин. На готову піцу покласти салатні листя.

0/5 (0 Reviews)