конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти
- 250 г борошна цільнозерновий
- 2 ст. л. оливкового масла
- 3 г сухих дріжджів
- 130-150 мл теплої води (скільки візьме тісто )
- 150 г шинки
- 0,5 ч. л. сухого базиліка
- 3 ст. л. сметани
- 0,5 ч. Л. часникового порошку
- по 1 щіпці цукру і солі
- 1 великий помідор (або 2 середніх)
- 1 зелений болгарський перець
- 2 маринованих корнішона
- салат корн (або будь-який інший) за смаком
- 1 маленька головка червоної цибулі
Покроковий рецепт приготування
Замісити тісто з борошна, дріжджів, солі, цукру, оливкової олії і теплої води. Покласти його в миску і прикрити вологим рушником. Дрібно нарізати болгарський перець, цибуля, корнішони, шинку. Помідор, за бажанням, дрібно нарізати або подрібнити за допомогою погружного блендера. Посолити і додати сухий базилік. Тісто розкачати. Викласти його на обсипаний борошном деко. Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти на тісто помідори, розрівняти. Зверху розкидати цибулю, болгарський перець, корнішони, шинку. Поставити в духовку на 20 хвилин. Приготувати часниковий соус для піци. Змішати сметану, часниковий порошок, посолити (можна додати зелень за смаком). Розрівняти соус по поверхні піци і відправити в духовку ще на 10 хвилин. На готову піцу покласти салатні листя.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!