Овочевий ПИРІГ

Швидка варіація на тему французького Кіша з листковим тістом від Світлани Зубової.

Інгредієнти

  • 1 пласт листкового дріжджового тіста
  • 200 г сиру« Філадельфія »
  • 120 г тертого сиру
  • 100 г шинки
  • 2 яйця
  • 1 жовток
  • 1 цукіні
  • 1 солодкий перець
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Духовку розігріти до 180 ° С.
Тісто розморозити.
Сир натерти, шинку порізати тонкою соломкою. В окремій мисці виделкою збити 2 яйця і перемішати з сиром «Філадельфія».

Перець помити, очистити від насіння, порізати смужками. Цукіні порізати півкільцями. На сковороді розігріти масло і на середньому вогні швидко обсмажити перець і цукіні 5-7 хвилин до м'якості. Дати охолонути.

Круглу форму для запікання (діаметром 20 см) змастити невеликою кількістю олії.
Тісто викласти в форму, притиснувши краю до бортиками, надлишки тесту обрізати.
У мисці з'єднати яєчну суміш з тертим сиром і обсмаженими овочами, додати шинку і перемішати. Посолити за смаком і перекласти на тісто. Змастити поверхню жовтком і відправити в духовку на 25-30 хвилин.
Подавати теплим, з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)