Інгредієнти
-
- цибулини – 2 шт
- квасоля біла консервована – 200 г
- масло оливкове – 3 ст. л.
- чорний перець за смаком
- часник – 2 зубчики
- цукіні – 2 шт
- вино біле сухе – 100 мл
- томати у власному соку – 200 г
- бульйон курячий – 1 стакан
- яловичий фарш – 200 г
- перець зелений солодкий – 2 шт
- баклажан – 1 шт.
- суміш сушених спецій (майоран , базилік, розмарин і орегано) – щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баклажани і цукіні нарізати кубиками, перець – часточками, цибулю і часник подрібнити. Квасоля відкинути на друшляк, промити і обсушити. У сотейнику розігріти оливкову олію, покласти фарш і смажити, помішуючи, 7 хв. Приправити перцем, додати нарізані овочі і біле вино. Зменшити вогонь і тушкувати 10 хв. Крок 2
Влити курячий бульйон, додати томати, квасоля і сухі трави. Накрити кришкою і готувати ще 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!