Інгредієнти
- сіль – за смаком
- масло вершкове – 30-50 г
- масло оливкове – 2 ст. л.
- яйця – 8 штук
- 100 г шинки
- часник – 1 зубчик
- 1 червоний і 1 зелений солодкий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перці вимити, розрізати навпіл, видалити насіння і перегородки, нарізати скибочками. Часник очистити і подрібнити. Шинку також нарізати скибочками. Крок 2 У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажувати, помішуючи, на слабкому вогні шинку і перці 10 хв. Яйця збити в мисці. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник. Крок 3 В окремій сковороді розтопити вершкове масло, влити яєчну суміш і дати схопитися, злегка притискаючи поверхню опуклою стороною ложки. Зверху на яйця рівномірно розкласти обсмажену шинку і перець. Готувати все разом ще 2-3 хв., Потім згорнути омлет рулетом і негайно ж подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!