ОМЛЕТ З БАКЛАЖАНАМИ

Як можна з банального омлету зробити вечерю, приємний в усіх відношеннях & ndash; рецепт від Нани Рогава.

ОМЛЕТ З БАКЛАЖАНАМИ

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 4 шматки сиру плавких сортів
  • 1 баклажан
  • 4-6 помідорів чері
  • 3-4 скибочки сирокопченого бекону
  • 50 г руколи
  • 2 ст . л. рослинного масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Баклажан помити, обсушити і очистити. Порізати кружальцями, товщиною 0,5-1 см, скласти в друшляк і посипати великою морською сіллю. Залишити на кілька хвилин, потім добре струснути і видалити сік, що утворився.

На сковороді з антипригарним покриттям розігріти 1 ст. л. масла, обсмажити баклажан, періодично помішуючи, до напівготовності 5-7 хвилин.

З миску розбити яйця, добре посолити і збити виделкою. На іншій сковороді розігріти масло, що залишилося, вилити половину яєчної суміші і, накривши кришкою, прогріти 3-4 хвилини на низькому вогні. Потім викласти на омлет обсмажений баклажан, зверху сир і смужки бекону, залити залишилася яєчної сумішшю.

Коли омлет схопитися зверху, накрити сковорідку плоскою тарілкою і, перевернувши омлет підсмаженої стороною вгору, повернути на сковороду. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні ще 3-5 хвилин, щоб омлет підрум'яниться знизу.

Для подачі на тарілку викласти рукколу і черрі, розрізані навпіл, поруч покласти омлет.

0/5 (0 Reviews)