Як можна з банального омлету зробити вечерю, приємний в усіх відношеннях & ndash; рецепт від Нани Рогава.
Інгредієнти
- 4 яйця
- 4 шматки сиру плавких сортів
- 1 баклажан
- 4-6 помідорів чері
- 3-4 скибочки сирокопченого бекону
- 50 г руколи
- 2 ст . л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Баклажан помити, обсушити і очистити. Порізати кружальцями, товщиною 0,5-1 см, скласти в друшляк і посипати великою морською сіллю. Залишити на кілька хвилин, потім добре струснути і видалити сік, що утворився.
На сковороді з антипригарним покриттям розігріти 1 ст. л. масла, обсмажити баклажан, періодично помішуючи, до напівготовності 5-7 хвилин.
З миску розбити яйця, добре посолити і збити виделкою. На іншій сковороді розігріти масло, що залишилося, вилити половину яєчної суміші і, накривши кришкою, прогріти 3-4 хвилини на низькому вогні. Потім викласти на омлет обсмажений баклажан, зверху сир і смужки бекону, залити залишилася яєчної сумішшю.
Коли омлет схопитися зверху, накрити сковорідку плоскою тарілкою і, перевернувши омлет підсмаженої стороною вгору, повернути на сковороду. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні ще 3-5 хвилин, щоб омлет підрум'яниться знизу.
Для подачі на тарілку викласти рукколу і черрі, розрізані навпіл, поруч покласти омлет.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!