Окрошка м'ясна збірна на квасі подібна збірної солянки – багатий смак і багато м'ясних продуктів. Це не рецепт на швидку руку, але для особливого випадку варто згадати саме про нього. & Nbsp; Для затятих м'ясоїдів збірна м'ясна окрошка & ndash; кращий варіант літнього страви! Суп за цим рецептом вийде особливо ситним. Якщо ви хочете приготувати улюблену окрошку на новий лад & ndash; цей спосіб доведеться вам до душі. & nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти
- куряча грудка – 100 г
- шинка – 100 г
- язик яловичий – 100 г
- огірки невеликі – 3 шт.
- зелена цибуля – 1 пучок
- кріп – 1 пучок
- білий квас – 1,5 л
- яйце – 3 шт.
- хрін або гірчиця
- сметана для подачі – 100 г
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Куряче філе покладіть в сотейник, залийте невеликою кількістю підсоленої киплячої води, доведіть до кипіння і готуйте на слабкому вогні 10 хв. Зніміть з вогню і повністю остудіть в бульйоні, приблизно 30 хв. Крок 2 Остигнуло куряче філе, шинку і мова наріжте дрібними кубиками. Крок 3 Огірки очистіть від шкірки і дрібно наріжте разом з цибулею і кропом. Злегка посоліть і розітріть дерев'яним товкачем. Крок 4 Яйця зваріть круто, 10 хв. Розтріскаються яйця ложкою і остудіть під струменем холодної води. Очистіть яйця, жовток протріть через сито і розітріть з гірчицею або хріном за смаком. Крок 5 Всі підготовлені продукти розкладіть по тарілках і залийте холодним квасом. Окремо, для бажаючих, поставте на стіл холодну сметану. Господині на замітку
Окрошку не готують про запас. Всі компоненти краще збирати безпосередньо перед подачею. І не забудьте поставити на стіл свежетертого хрін і гірчицю, щоб кожному можна було регулювати гостроту окрошки на свій смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!