окономіякі

Ця страва прийшло до нас з Японії. Головні складові: вода, яйце, борошно і капуста. А далі справа смаку: начинка може бути абсолютно будь-який. Моя версія окономияки, звичайно, дуже інтерпретована під російську кухню, але все ж принцип приготування цієї страви той же.

 окономіякі

Оливкова настрій x Інгредієнти

  • білокачанна капуста 150 г
  • зелена цибуля 1 пучок
  • вода 200 мл.
  • сіль 1 ч.л..
  • куряче яйце 1 шт.
  • борошно 7 ст.л.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • свинина 100 гр.
  • печериці 50 гр.
  • болгарський червоний перець 0,5 шт.
  • петрушка
  • олія оливкова для смаження 2 ст.л.
  • вустерский соус
  • майонез

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Подрібнити капусту і зелену цибулю. Крок 2

Окономіякі

За допомогою віночка змішати інгредієнти: воду , сіль, яйце, борошно і соєвий соус. Крок 3

Окономіякі

Всипати в тісто подрібнені капусту і цибулю . Крок 4

Окономіякі

Нарізати свинину, гриби, перець і петрушку. Крок 5

Окономіякі

Перекласти нарізані продукти в сковороду і обсмажити на оливковій олії. Крок 6

Потім залити обсмажені продукти тестом з капустою і за допомогою лопатки разравнять. Крок 7

Готувати окономияки на повільному вогні під кришкою 15 хвилин з одного боку, потім перевернути окономияки і готувати під кришкою ще 10 хвилин. Крок 8

Окономіякі

Полити окономияки майонезом і Вустерського соусом, зверху посипати подрібненою зеленою цибулею.

0/5 (0 Reviews)