Конкурс “Моє святкове фірмове блюдо”
Інгредієнти
- свинина
- солоні огірки
- сир, часник, спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відбити великі шматки свинини, змастити спеціями і часником. Нарізати смужками солоні огірки і сир. Загорнути сир і огірки в м’ясо рулетом.
Крок 2 Обв’язати нитками кожен рулет. Посмажити рулети 10 хв в глибокій сковороді, додати води і тушкувати хвилин 40. Корисна порада – не перепечеться, щоб м’ясо не стало сухим -сир краще твердих сортів
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!